AMD

Pe magazinul online noudinnou.ro gasiti o gama variata de procesoare second hand. Acestea sunt foarte utile cumparatorului deoarece se incadreaza perfect in cel mai important criteriu de cumparare, bugetul. Astfel va puteti configura calculatorul visat cu un minim de efort financiar.

Motivul pentru care procesoarele comercializate pe site-ul noudinnou.ro au preturi atat de reduse este faptul ca acestea fac parte din categoria de produse refurbished. Toate produsele refurbished sunt testate si garantate sa fie complet operationale. Pe scurt, garantam ca functioneaza in parametri normali.

Atat gama de procesoare, cat si cea de placi video fac parte din aceeasi categorie, anume componente ale calculatorului.

Procesorul este creierul calculatorului. Caracteristicile acestuia determina cat de bine si repede va veti efectua munca pe calculator.

Procesoarele AMD Sempron comercializate pe site-ul noudinnou.ro au viteze de cel putin 1.80 Ghz asadar, va vor satisface nevoile de baza ale utilizarii calculatorului dumneavoastra. Daca detineti un laptop second hand sau un calculator second hand pe care doriti sa il construiti pe piese, aceste procesoare sunt cea mai buna alegere.

Procesoarele AMD Sempron sunt construite sa poata rula peste 60.000 din cele mai populare aplicatii pentru calculator. Fie ca trebuie sa trebuie sa iti termini activitatile de fiecare zi sau doresti sa te destinzi cu un joc pe calculator, procesoarele second hand AMD Sempron ii ofera calculatorului tau capacitatea de a fi alaturi de tine.

Desi credem ca procesoarele noastre va vor atinge asteptarile, daca nu sunteti multumit de produsele noastre le puteti returna in cel mult 30 zile de la efectuarea comenzii. Atentie, produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original si insotit de toate accesoriile si produsele cadou pe care le-ati primit impreuna cu produsul achizitionat.

Pentru mai mult informatii legate de politica de returnare a produselor, va rugam sa accesati pagina de retur din sectiunea servicii clienti.