Brand / Producator
Sistem de operare
Tip Produs
Pret
lei  –  lei
  • 192lei
  • 2564lei
Tip carcasa
Procesor
Socket
Frecventa procesor
Capacitate memorie
Tip memorie
Capacitate de stocare
Unitate optica
Video
Nota
 – 
  • 4
  • 5

Calculatoare refurbished

Calculatoarele performante nu trebuie sa fie neaparat doar noi. Pentru cei care cauta un calculator ieftin si bun, NouDinNou ofera si calculatoare second hand refurbished. In aceasta categorie poate intra atat un PC second hand (sau PC SH), cat si un PC refurbished.

Un calculator refurbished inseamna ca a fost reconditionat de producator sau de specialisti IT si adus la conditia initiala, sau chiar a fost imbunatatit. In categoria de calculatoare refurbished putem include chiar si produse noi, care au fost returnate de clientii initiali in perioada de garantie, au revenit la producator, au fost reparate la cele mai bune standarde si apoi reambalate si puse din nou in vanzare. Avantajul unui computer refurbished sta in pretul mai mic. O unitate PC refurbished este mult mai ieftina decat una noua.

Magazinul online NouDinNou ofera si calculatoare second hand ieftine. Sunt desktop-uri SH performante, cumparate initial de gameri, institutii, companii mari sau corporatii care au decis la un moment dat sa isi schimbe portofoliul de produse IT. Un computer second hand poate fi alegerea potrivita pentru cei care nu au nevoie de putere mare de procesare sau care, pur si simplu, vor un calculator ieftin.

Toate calculatoarele sh din oferta NouDinNou se afla in cea mai buna conditie, au fost curatate si verificate de tehnicienii nostri IT. Pot alege dintr-o gama larga de calculatoare second hand performante, sau din generatii mai vechi, dar fiabile. Fiecare unitate PC second hand a trecut de revizia hardware si testul calitatii NouDinNou. Majoritatea calculatoarelor reconditionate de la NouDinNou sunt brand-uri de renume, precum HP, Dell, Fujitsu, IBM, Lenovo sau Acer. Orice second hand PC poate fi gasit in oferta noastra la preturi mici, potrivite celor cu bugete reduse.

Optional, poti alege un calculator second hand cu licenta Microsoft Windows 7 sau 8.1 preinstalata. Cumpara acum un calculator second hand de la NouDinNou si vei avea garantia unui PC de incredere, recertificat din fabrica, capabil sa iti ofere tot ce ai nevoie la o fractiune din pretul unui computer nou!