Despre noi


atxcomputers.ro îți oferă echipamente IT refurbished, pe măsura nevoile tale punctuale – fie cele personale, fie cele de business.


Exista 3 scenarii posibile când ai nevoie de un produs IT:

Dacă îți place să scoți produse din țiplă și ești dispus să plătești pentru asta, atunci îți cumperi ceva nou, din magazin.

Dacă vrei să iei cel mai ieftin produs și ești dispus să faci rabat de la calitate, alegi un produs second hand.

Iar daca vrei un produs care funcționează și arată bine, dar te intereseaza un preț redus, ai la dispoziție produsele refurbished. Noi de asta ne ocupăm. Aducem din UE produse pe care specialiștii noștri IT le iau la puricat, le fac modificări care să le facă și mai performante, și mai arătoase, apoi ți le oferim ție la un preț avantajos.

Ce înseamnă asta pentru tine? Cumperi la preț mic produse IT care funcționează ca noi. Produsele refurbished împacă și nevoia ta de costuri reduse, și asteptările mari legate de calitatea produselor.

atxcomputers pentru compania ta

Când infrastructura IT e esențiala pentru business-ul tău, nu îți permiți să greșești, dar nici să cheltuiești tot bugetul (dacă nu cumva ai bani de aruncat, atunci îți permiți). Alege de la început să echipezi firma cu produse de la noi ca să nu ai emoții legate de calitate și să îți rămână bani de alte investiții care contribuie la succes. Cumpărând produsele noastre refurbished, folosești produse de la aceleași companii pe care le găsești în magazine, dar și economisești până la 30-40%. Relația noastră nu se oprește odata ce ai dat comanda, ai la dispoziție permanent echipa de customer service și primești garanție la toate produsele.

atxcomputers pentru tine personal

Ai stabilit că pentru tine important e ca produsul să funcționeze și să arate bine, nu să fie încă în țiplă. Dar parcă nici nu ai încredere să te vezi cu cineva la Unirii care se jura parcă de prea multe ori ca ce îți vinde e aproape nefolosit. Alege produsele noastre ca să fii împăcat că niște specialiști au parcurs proceduri clare de verificare a calității și că ai parte de un preț potrivit pentru buzunarul tău.

Ai emotii?

Ca să nu ai emoții când cumperi de pe atxcomputers.ro, primești o garanție între 1 an și 2 ani la orice produs, în funcție de categoria din care face parte. Dacă, vreodată, emoțiile ți se adeveresc, poți să returnezi produsul în termen de 30 de zile, fără ca noi să te întrebăm nimic, poate doar cu ce te putem ajuta să te simți mai bine.