Brand / Producator
Tip accesoriu
Tip Produs
Pret
lei  –  lei
  • 40lei
  • 1009lei
Nota
 – 
  • 5
  • 5

Diverse

120,00 lei (Pret cu TVA inclus )
59,50 lei (Pret cu TVA inclus )
148,75 lei (Pret cu TVA inclus )

Atunci cand ne cumparam un nou calculator, cu totii stim ca avem nevoie si de o serie de alte componente cum ar fi perifericele. Si cum nu ne place sa cheltuim prea multi bani pe ele, cea mai buna sursa de achizitionare o reprezinta site-ul atxcomputers.ro

Printre cele mai cunoscute periferice, se regasesc cele de intrare, cum ar fi tastatura, mouse-ul, boxele, scannerul, camera web, microfonul, joystick-ul sau creionul. In cazul site-ului nostru, gasiti o serie vasta de mouse-uri PS2 sau USB, tastaturi USB sau PS2, boxe sau scannere. In cazul in care doriti sa economisiti mai mult, puteti sa va achizitionati kituri de produse. Preturile noastre la periferice incep de la 7 lei, garantandu-va preturile mici si calitatea produselor.

Mouse-ul este unul dintre cele mai raspandite dispozitive de indicare, masa de lucru a acestuia fiind reprezentata de ecranul calculatorului. Se cunoaste foarte bine faptul ca pozitia mouse-ului este marcata prin cursor. Cu ajutorul acestui obiect se pot face operatii precum, indicarea, operatia de click sau dublu click si cea de glisare. Tastatura face parte din configuratia de baza a unui calculator, deoarece prin intermediul ei se pot realiza comenzi sau adauga date. Tastatura este impartita in patru blocuri de taste: alfanumerice, de editare, numerice si cele functionale. De asemenea, mai exista si tastele reci, cele calde, cat si cele comutator.

Scannerul este un periferic prin care se citesc imaginile grafice, acesta vazandu-le sub forma unor puncte. Punctele sunt definite prin coduri de culoare, ceea ce duce la realizarea imaginii digitale. Principalele caracteristici ale acestui produs sunt rezolutia, numarul de culori si viteza de scanare. Despre boxe putem vorbi extrem de mult. Acestea reprezinta niste incinte acustice care redau sunetele. Puterea lor de redare a muzicii este masurata de cele mai multe ori in Watti. Boxele le puteti achizitiona la diverite marimi si puteri, in functie de rolul pe care acesta in joaca in viata dumneavoastra.

In cele din urma, mai putem spune doar ca obiectele periferice pe care le comercializam au fost atent selectionate, indeplinind anumite criterii de calitate. Ne place sa ne stim clientii multumiti de achizitiile pe care le fac pe site-ul nostru. Stocurile noastre sunt verificate periodic si actualizate saptamanal, astfel incat clientii nostri sa nu intampine situatii neplacute.