Brand / Producator
Generatie procesor
Sistem de operare
Tip Produs
Pret
lei  –  lei
  • 605lei
  • 1890lei
Diagonala
Procesor
Tip Display
Frecventa procesor
Rezolutie display
Capacitate memorie
Tip memorie
Capacitate de stocare
Unitate optica
Video
Grad
Nota
 – 
  • 3.5
  • 5

Laptopuri second hand

Laptopuri second hand

Laptopurile second hand sunt cele care au fost deja folosite de un proprietar anterior. O gama larga de laptopuri second hand si multe modele de laptop refurbished, de la diferite branduri bine cunoscute, sunt disponibile pe piata la preturi mici. Piata de laptop-uri second hand prospera, si in ziua de astazi cumparatorii pot gasi in aproape orice magazin online de profil, un laptop sh cu procesor performant si placa video buna, la oferte de pret foarte atractive. Exista firme care se ocupa de achizitionarea de laptop-uri second hand pe care le repara, actualizeaza, si le vand in magazin, cu garantie. Refacute dupa nevoile si cerintele actuale ale utilizatorilor, cele mai multe modele de laptop sh, dar si laptop refurbished, sunt imbunatatite pentru a functiona impecabil, au memorie RAM de pana la 16 GB, iar unele au chiar si sistem de operare inclus.

Poti gasi un laptop sh sau un laptop refurbished cu aproximativ 30% mai ieftin decat un laptop nou. In plus, cu cat este mai vechi un laptop sh, cu atat are un pret mai mic.

Ce trebuie sa stii atunci cand iti cumperi un laptop second hand?

Componentele principale carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita sunt: dimensiunea memoriei, tipul si viteza procesorului, tipul de sistem de operare si dimensiunea memoriei. Dupa ce verifici daca toate componentele sunt functionale, si sunt conform descrierii din magazin, asigura-te ca laptop-ul sh se vinde cu garantie. Este important sa inspectezi si aspectul laptop-ului, sa vezi daca balamalele si ecranul sunt in stare buna, si daca toate piesele sunt la locul lor.

Bateria unui laptop, in general, nu este foarte durabila. Daca laptopul pe care vrei sa-l cumperi nu face parte dintr-o gama recenta de produse, verifica viata bateriei. De asemenea, verifica daca toate tastele sunt functionale. Porneste laptopul si tasteaza orice intr-un fisier, incercand fiecare tasta in parte.

Este sigur sa cumpar un laptop SH?

Achizitionarea unui laptop sh este o modalitate excelenta de a economisi bani. Un factor important de luat in considerare este locul de unde cumperi laptopuri second hand. Un magazin online autorizat supune, in mod normal, orice laptop sh unor teste pentru a se asigura ca functioneaza bine, si vinde produsul doar cu garantie. Exista intotdeauna un risc mic atunci cand cumperi dispozitive uzate, dar daca te gandesti cu atentie la nevoile, dorintele tale si situatia financiara, poti lua o decizie inteligenta.

Daca achizitionezi un laptop sh direct de la proprietarul sau actual, poate fi prea riscant. Cel mai bine este sa cumperi laptopuri sacond hand si calculatoare de la un magazin de produse refurbished. Angajatii testeaza fiecare articol pentru a se asigura ca atinge starea necesara de vanzare, si ofera garantii limitate. Vei plati mai mult decat daca alegi sa cumperi un laptop sh de la un utilizator, dar totusi va fi mai ieftin decat un laptop nou.