Licenta Microsoft Refurbished

Ce este o licență?

Sistemul de operare este partea cea mai importantă din componența unui sistem de calcul. Un sistem de operare este strâns legat de dispozitivele hardware ale acelui calculator. Cooperarea dintre sistemul de operare și hardware este condiționată de prezența driverelor și setărilor corecte, configurate de cel care instalează Windows pe un calculator.

Ce înseamnă programul Microsoft Registred Refurbisher?

Programul Microsoft Registered Refurbisher este un program licențiat de Microsoft care este adresat companiilor care comercializează calculatoare refurbished sau second hand și care doresc să ofere clienților soluții optime de licențiere.

Site-ul atxcomputers colaborează în prezent cu companiile care sunt înregistrare în acest program pentru a oferi utilizatorilor servicii complete și sisteme de operare Microsoft originale.

Cum îmi pot da seama dacă sunt licențiat corect?

Atunci când un sistem de operare este instalat, acesta va fi menționat pe produs. În caz contrar, nici o mențiune nu va fi prezentă pe produs.

COA este un acronim pentru Certificate of Authentification de la Microsoft. Unul dintre certificatele COA este cel cu care a venit computerul nou, iar celălalt, de culoare maro, este cel care conține codul produsului și care atestă noua licență activă pe echipamentul refurbished.

Numai produsele refurbished cu al doilea certificat COA de culoare maro au licență Microsoft originală activă. Orice alt computer care nu prezintă al doilea certificat COA este considerat a fi licențiat în mod ilegal.

De asemenea, pe factură, alături de produsul achiziționat, va fi precizat și sistemul de operare.

Care sunt opțiunile de licențe dintre care pot alege?

În cazul în care în pagina de produs este precizat un sistem de operare, laptop-ul sau PC-ul va veni instalat cu Windows-ul respectiv.

În cazul în care în pagina de produs nu există nici o mențiune a unui sistem de operare, aveți opțiunea de a alege una dintre licențele Microsoft, pe care le puteți achiziționa contra cost.

 • Ce beneficii am dacă achiziționez o licență originală?

  Calculatoarele comercializate de noi oferă beneficiul unui sistem de operare Windows original. Astfel, la achiziția unui produs refurbished, economisiți bani pentru că nu trebuie să cumpărați și o licență Windows originală care, de cele mai multe ori, este costisitoare.

  De asemenea, nu trebuie să așteptați până achiziționați licența. Doar cumpărați calculatorul și vă puteți bucura de el imediat.

  În cazul în care doriți să achiziționați licențe Windows Original pentru compania dumneavoastră, aveți la dispoziție o listă întreagă de beneficii:

  • Protecție împotriva riscurilor ce pot fi asociate cu un software contrafăcut, cum ar fi viruși, programe spion și alte tipuri de software rău intenționat. Windows original vă oferă certitudinea că informațiile esențiale pentru afacerea dvs sunt mai sigure și mai securizate.
  • Fiabilitate pe care puteți conta, cu o reducere a timpului de nefuncționare provocat de erorile de sistem și de breșele în securitate. Numai Windows original este acceptat de Microsoft și asigură acces la toate actualizările și descărcările opționale.
  • Performanță care este mai rapidă și îi oferă firmei dvs un avantaj. Cu Windows original, economisiți timp prețios necesar pentru desfășurarea afacerii și nu trebuie să vă preocupați de întreruperile de licență nedorite.
  • Încredere că firma dvs respectă în totalitate Termenii licenței pentru software Microsoft și este considerată a fi un partener de încredere cu o reputație bună de către angajați, parteneri și clienți.

  Cum pot achiziționa o licență?

  Puteți achiziționa licența în două moduri:

  1.Cumpărați un produs cu licență Windows pre-instalată, în cazul în care aceasta este precizată în pagina produsului.

  2.În cazul în care nu este specificată nicio licență Windows în pagina produsului, puteți alege una dintre licențele Windows pe care le comercializăm, iar prețul aferent se va adăuga celui al produsului.

  Ce trebuie să mai știu?

  • Laptop-urile sau PC-urile nu vor fi pre-configurate cu aplicații Office, cum ar fi Word sau Excel.
  • Licențele Microsoft se pot achiziționa doar împreună cu un singur produs de tip laptop sau computer. Acestea sunt valabile doar pentru un singur dispozitiv și nu se pot înstrăina.