Brand / Producator
Tip Produs
Pret
lei  –  lei
  • 335lei
  • 3278lei
Format imprimare
Tehnologie printare
ADF
FAX
Duplex automat
Port LAN
Viteza de printare
Interfata
Rezolutie printare (DPI)
Wireless
Nota
 – 
  • 4
  • 5

Multifunctionale second hand sau refurbished

In oferta Atxcomputers poti regasi cele mai fiabile imprimante multifunctionale second hand sau refurbished. De ce ai alege o multifunctionala second hand? Angajatii tai au nevoie de imprimante, faxuri si eventual un scanner. Poti alege solutii dedicate, dar vei ocupa prea mult spatiu. Cealalta varianta e o imprimanta multifunctionala laser, care poate fi folosita si pe post de xerox, scanner sau fax. Dar multifunctionalele laser noi costa prea mult.

Afacerea ta are nevoie de o imprimanta multifunctionala ieftina si fiabila, dar care sa isi faca treaba si sa le usureze viata angajatilor. Daca nu vrei sa consumi tot bugetul de achizitii, poti lua in considerare multifunctionalele refurbished sau la mana a doua.

Imprimantele multifunctionale second precum si cele multifunctionale refurbished Xerox, Lexmark, Dell sau HP vandute de magazinul Atxcomputers sunt validate dupa ce au trect printr-un atent proces de inspectare vizuala, curatare si reconditionare, atat de producatori, cat si de tehnicienii nostri. Cu toate au fost evaluate si testate, astfel incat sa corespunda cerintelor oricarei afaceri.

Toate imprimantele multifunctionale laser la mana a doua sau refurbished din oferta Atxcomputers sunt produse de brand-uri de renume. La noi poti gasi multifunctionale second hand Lexmark, Xerox, Dell, HP, Sagem sau Brother la preturi atat de mici incat bugetul firmei tale nu va avea de suferit. Majoritatea multifunctionalelor provin din mediul corporate, dupa ce institutiile sau marile companii au decis sa isi inlocuiasca echipamentele. Durata de viata pentru o multifunctionala laser e de ani de zile, timp in care pot printa zeci de mii de pagini in fiecare luna.

In functie de nevoile afacerii tale, pot alege o imprimanta multifunctionala laser monocrom sau color, daca vrei sa tiparesti mult, sau inkjet, pentru nevoi reduse. La fel, poti alege o multifunctionala refurbished cu ADF (Automatic document feeder), fax, duplex automat, cu sau fara wi-fi, precum si cu diferite capacitati si vitee de printare.

Orice imprimanta multifunctionala refurbished Dell, Xerox sau Lexmar vanduta de Atxcomputers a fost recertificata de producator dupa ce a trecut prin procesul de revizie si inlocuire a componentelor uzate. Orice multifunctionala laser second sau refurbised, comercializata de Atxcomputers, vine cu garantie standard 12 luni, sau garantie extinsa, disponibila optional. Alegand o multifunctionala second hand refurbished din oferta noastra, puteti fi sigur ca veti primi aceeasi performanta, fiabilitate si capabilitati precum o imprimanta laser noua.