Brand / Producator
Conectivitate
Tip periferic
Tip Produs
Pret
lei  –  lei
  • 6lei
  • 436lei
Nota
 – 
  • 5
  • 5

Periferice second hand

518,64 lei (Pret cu TVA inclus )
7,44 lei (Pret cu TVA inclus )
8,43 lei (Pret cu TVA inclus )
10,91 lei (Pret cu TVA inclus )
11,90 lei (Pret cu TVA inclus )

Orice fel de calculator sau laptop, indiferent ca e second hand sau refurbished, are nevoie de periferice. De obicei, acestea cresc pretul de achizitie cu sume importante. Cum nu ne place sa cheltuim prea multi bani fara sa fie necesar, cea mai buna sursa de achizitionare pentru pericerice calculatoare second hand ieftine e site-ul atxcomputers.ro.

Cand spui periferice, spui tastaturi ieftine, mouse, boxe second hand sau scanner refurbished. In oferta noastra gasesti accesorii calculatoare si laptopuri second hand la preturi mici. Pe atxcomputers.ro gasesti periferice second hand refurbished diverse, la preturi mici, care incep de la doar 7 lei. Tot la noi poti gasi si scannere office second hand de la PlusTek, lider in domeniul solutiilor de scanare mobila a documentelor.

Toate perifericele second hand refurbished din oferta Atxcomputers sunt compatibile pentu orice tip de calculator second hand sau laptop refurbished, pentur ca folosesc porturile USB sau PS2 pentru conectare. Fiecare accesoriu calculator second hand comercializat in oferta Atxcomputers a fost atent selectionat curatat si verificat pentru a indeplini criteriile de calitate.

Ne place sa stim ca esti intotdeauna multumit de achizitiile pe care le faci de la noi, asa ca la fiecare produs Atxcomputers cumparat aduni puncte de loialitate pe care le poti folosi pentru a beneficia de reduceri la urmatoarele tale comenzi. Pentru fiecare comanda efectuata la noi vei primi o suma egala cu 5% din valoarea totala a cumparaturilor din cos, fara tva, disponibila sub forma punctelor de loialitate, cu conditia sa fii logat pe contul tau valid Atxcomputers. Mai mult, ai livrare gratuita pentru orice comanda de peste 199 de lei, indiferent ca ai cumparat de la noi calculatoare second hand, laptopuri refurbished sau componente pc la mana a doua.