Placi de sunet second hand

Nu exista produse in aceasta sectiune

Dintre toate componentele pc second care se preteaza achizitiei, o placa de sunet second hand e cea mai potrivita alegere. Spre deosebire de placile video, multe placi de sunet second hand pot fi folosite si pentru sisteme mai noi, daca vrei sa economisesti. Asta pentru ca sunetul nu necesita atata putere de procesare precum grafica. In al doilea rand, daca tii la muzica ta si vrei un sunet de calitate, pe langa difuzoare, ar trebui sa alegi si o placa de sunet capabila sa redea surround, 5.1 sau chiar 7.1.

Atxcomputers.ro iti pune la dispozitie placi de sunet second hand Creative, VIA sau LEAD, cei mai cunoscuti producatori de componente PC audio. De ce ar trebui sa alegi o placa de sunet sh sau una reconditionata in locul unei placi audio noi? Pentru ca uneori chiar nu merita sa platesti diferenta. De ce ar trebui sa folosesti o placa de sunet refurbished in loc sa te multumesti cu placa de sunet onboard? Pentru calitatea sunetului si pentru a putea pune in valoare asa cum trebuie un sistem audio 5.1 sau 7.1.

In oferta magazinului nostru poti gasi placi de sunet reconditionate la preturi intre 34 si 59 de lei, cu conectare prin portul PCI sau USB, daca nu mai ai suficient spatiu liber pe calculatorul tau. Orice tip de placa audio second hand refurbished ai cumpara, la Atxcomputers beneficiezi de garantia standard de 12 luni, care poate fi extinsa optional, contra-cost.