Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor pe acest website este operata de societatea S.C ATXCOMPUTERS GROUP S.R.L, cu sediul in Str. Minelor , Nr. 1, Prahova, Ploiesti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/816/26.09.2000 si inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucratorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 30195.


S.C ATXCOMPUTERS GROUP S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.


Compania noastra va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe atxcomputers.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. atxcomputers.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou etc. Atunci cand faceti cumparaturi dupa atxcomputers.ro va vom cere numele, emailul, adresa de livrare, ora de livrare dorita, CNP-ul, numarul de telefon si metoda de plata.


De asemenea, atxcomputers poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, asigurători.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate, dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul de interventie, prin care puteti sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str. Minelor, Nr. 1, Ploiesti.


atxcomputers.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul atxcomputers.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter, se pot dezabona utilizand link-ul din partea de jos a newsletterului primit prin email.Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@atxcomputers.ro.