Procesoare second hand

Nu exista produse in aceasta sectiune

Procesorul e de departe cea mai importanta componenta PC. El dicteaza mare parte din viteza cu care se misca un laptop sau calculator si tocmai de aceea procesoarele sunt printre primele componente pc inlocuite de cei care vor mai multa putere de calcul. Dar nu toata lumea urmareste asta.

Ai fi surprins sa afli cate poti face cu componente pc second hand! Poti construi sisteme care sa serveasca unui singur scop, cum ar fi servere second hand refurbished pentru propriul tau serviciu de tip cloud. Sau, poate vrei sa ai toata colectia de muzica pe un server de pe care poti face streaming. Propriul tau firewall suna bine, nu? Sau, de ce nu, un calculator care sa se ocupe de automatizarea casei.

Pentru toate astea exista o multime de componente pc second pe care le poti folosi. La Atxcomputers sustinem initiativele tale si venim in intampinarea lor cu o oferta variata de procesoare second hand Intel si AMD. Avem si procesoare ieftine de laptop, in cazul in care vechea componenta s-a defectat si mai ai nevoie de notebook-ul pe care l-ai folosit atata timp.

Orice procesor second hand refurbished ai alege, trebuie sa stii inainte ca acestea se potrivesc doar anumitor placi de baza. Procesoarele reconditionate sau noi folosesc socket-uri specifice, prin care se conecteaza la placa de baza. La atxcomputers.ro poti gasi procesoare ieftine de laptop sau PC, pentru socket-urile 478, LGA775, LGA1155 (pentru procesoare Intel) sau 939 si AM2 (pentru procesoare AMD). Procesoarele Intel si AMD din oferta Atxcomputers sunt disponibile atat pentru sisteme desktop second, cat si pentru laptop-uri second.

Daca vrei sa iti construiesti un calculator ieftin, te poti indrepta catre un procesor AMD second hand. De obicei, procesoarele AMD sunt mai ieftine decat procesoarele Intel. Pornind de la socket-ul procesorului, alege apoi o placa de baza compatibila, ulterior memoria RAM si apoi celelalte componente PC.

Si sa stii ca un procesor reconditionat sau un procesor second hand nu e neaparat perimat. Il mai poti folosi cu succes daca ii faci overclock. Foloseste aceasta metoda doar daca esti gata sa renunti la garantie si te pricepi putin. Altfel, risti sa arzi procesorul. Cat despre garantie, procesoarele ieftine Intel si AMD din oferta Atxcomputers sunt livrate cu garantie standard timp de 12 luni, sau garantie extinsa cu pana la 24 de luni, optional contra-cost. Vezi pe site-ul nostru toata oferta de procesoare ieftine second hand la preturi avantajoase.