Retur

Drep de retur - 30 de zile calendaristice

Daca vrei sa returnezi un produs comandat pe atxcomputers.ro o poti face urmarind cateva aspecte. Pastreaza bonul fiscal si returneaza produsul in cel mult 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii. Marfa returnata trebuie sa fie insotita de factura originala, trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic.

Echipa noastra verifica integritatea produselor ca sa se asigure ca sunt in starea in care se aflau in momentul achizitiei. Daca sunt observate schimbari, nu se mai poate face returnarea produselor.

Pentru mai multe detalii despre ce presupune returnarea produselor poti sa contactezi oricand echipa de suport.

Modalitati de returnare:

Produsele pot fi returnate prin orice metoda de transport, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de client.

Returnarea banilor se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire notificarii de retur si expediere a coletului de la client, prin virament bancar in contul folosit la achizitia produsului sau in contul specificat in formularul de retur.

Prudusele nu se pot returna daca:

  • Bonul fiscal lipseste sau textul nu este lizibil
  • Produsele sunt deteriorate sau in stare de nefunctionare
  • Pachetul in care a fost achizitionat produsul este incomplet

Atentie: Inainte de returnarea produsului asigura-te ca acesta nu este protejat de coduri de securitate sau parole setate de tine si ca toate eventualele conturi sunt sterse, astfel incat sa putem readuce produsul la starea initiala.


Puteti accesa un model de formular de retragere aici. Acest formular este doar un model si nu este obligatoriu.