Brand / Producator
Rata de transfer (Mb/s)
Tip Produs
Pret
lei  –  lei
  • 71lei
  • 140lei
Wireless
Nota
 – 
  • 5
  • 5

Routere wireless second hand

148,75 lei (Pret cu TVA inclus )
166,60 lei (Pret cu TVA inclus )

Unul din produsele de retelistica de pe acest site este routerul. Acesta este dovada vie ca tehnologia a evoluat alarmant in ultimele secole, astfel incat Internetul a devenit un lucru extrem de important, chiar si atunci cand nu ai un cablu de retea. Calculatoarele portabile, precum notebook-uri, laptopuri sau ultrabook-uri au devenit atat de accesibile, incat este nevoie de o conectare facila la Internet. Aelasi lucru il putem spune si despre smartphone-uri sau tablete. Traim intr-o era a divertismentului si a informatiei rapide, de aici si nevoia de Internet la fiecare pas.

Ce este un router? Este un dispozitiv care poate realiza conectarea a mai multor laptopuri, telefonae sau calculatoare simultan, la Internet, prin unde de emisie. Undele sunt emise de antenele acestui dispozitiv. In functie de calitatea routerului, cat si de puterea sa de emisie, acesta poate "imprastia" internet pe o raza de pana la cateva zeci de metri.

Un router se instaleaza in general destul de greu, deoarece un sistem de operare propriu sau program. Fiecare router vine cu indicatiile sale de instalare si cu softul sau propriu. Dupa ce ai reusit sa-l conectezi poti sa te bucuri de faptul ca poti prinde semnal de Internet oriunde in casa. Totusi, daca vrei ca nu toata lumea sa se bucure de semnalul tau, nu uita sa securizezi accesul la reteaua ta de wireless, folosind o parola puternica.

Routerele pot fi de doua feluri in functie de conectarea lor: routere cu fir si routere wireless. In cazul primului tip, cablul de la furnizor se conecteaza direct la router si nu la calculator. Din router totusi, se va conecta un alt cablu la laptop sau calculator. Acest lucru nu e foarte eficient, deoarece ar trebui sa aveti mereu acel cablu dupa dumneavoastra. Celalalt tip de router, cel wireless, este cel mai practic. Cablul de la furnizorul de Internet il veti conecta direct la dispozitiv. Dispozitivul trebuie conectat si la o sursa de alimentare cu energie electrica, astfel incat sa poata trimite unde.

Pe site-ul nostru veti asi tot felul de routere, astfel incat oricine isi poate gasi obiectul dorit la noi. Preturile acestor dispozitive incep de la 85 de lei si cresc o data cu puterea lor. Va dorim spor la cumparaturi!