Brand / Producator
Format unitate
Pret
lei  –  lei
  • 11lei
  • 12lei
Unitate optica
Interfata

Unitati optice second hand

13,89 lei (Pret cu TVA inclus )

Ti s-a stricat calculatorul si ai nevoie de o componenta pc ieftina? Ai un laptop ieftin pe care l-ai daruit parintilor sau bunicilor si vrei sa le trimiti dvd-ul de la nunta, pentru ca altfel ar fi prea greu sa le explici cum ssta treaba cu cloud-ul? Ce rost are sa dai bani multi pe unitati optice noi? Ai putea folosila fel de bine si componente pc second hand.

La Atxcomputers gasesti componente laptop second hand ieftine, cu care poti echipa o gama larga de calculatoare second hand. Tot la noi gasesti si produse refurbished Samsung, HP sau Panasonic. Din oferta de componente second hand, am ales sa iti prezentam unitatile optice. Multi au uitat de ele, dar inca mai e nevoie de un dvd writer ieftin.

Modurile in care poti folosi un dvd writer second sunt multiple. Poti vedea filme pe dvd, le poti pune copiilor desene animate, poti scrie orice fel de fisiere, daca nu ai incredere sa le stochezi in cloud, sau iti poti reinstala windows-ul. Vei gasi la Atxcomputers chiar si floppy-uri second, in caz ca ai vreun laptop second sau calculator ieftin, cu HDD SATA, pentru care trebuie sa incarci drivere.

Tot la noi poti gasi si unitati optice refurbished sau second, dvd-uri combo slim pentru laptop HP, Panasonic sau Samsung. Toate aceste componente second hand au fost evaluate si testate pentru a ne asigura ca indeplinesc standardele de performanta si calitate. Unitatile optice second sau refurbished, achizitionate de la Atxcomputers, beneficiaza de garantie standard 12 luni.