Brand / Producator
Tip Produs
Pret
lei  –  lei
  • 58lei
  • 3278lei
Nota
 – 
  • 3
  • 5

IMPRIMANTE

Iti doresti sa achizitionezi o imprimanta pentru a-ti usura munca si a evita lungile cozi de la centrele de imprimare? Nu ai suficienti bani pentru una noua, insa iti doresti ceva de calitate? Ei bine, ai ajuns unde trebuie. La atxcomputers, gasesti cele mai bune imprimante second hand la preturi modeste.

La noi pe site poti gasi imprimante second hand de la cele mai bune firme de pe piata IT. Printre acestea, se numara Cannon, DELL, Samsung, HP, Epson, IBM, Seiko, Lexmark, Ricoh, Brother, TallyGENICOM sau Kyocera. Preturile sunt pentru toate categoriile de consumatori, acestea incepand de la 99 de lei.

Majoritatea imprimantelor second hand comercializate in Romania, nu au reusit sa atinga nici 50% din resursele si aplicatiile lor, garantate de firmele producatoare. Astfel, ca aceste imprimante isi fac treaba extrem de bine si ii ofera clientului atat o experienta placuta, cat si avantajul pretului redus.

Imprimantele comercializate de noi au fost testate in prealabil, astfel incat utilizatorii sa nu intampine probleme. Imprimantele au tehnologii diferite de printrare, cum ar fi Inkjet, ceea ce inseamna ca cerneala este aruncata din capul de imprimare, pe hartie, sub forma unor picaturi microscopice, imprimarea facandu-se in diferite directii pana cand toata suprafata dorita este printata. O alta metoda este cea a imprimantei cu laser, aceasta bazandu-se pe o raza laser care tipareste imaginea pe un tambur care se roteste, astfel incat imaginea dorita se va printa pe foaie. Tipul laserului poate varia, astfel incat acesta poate fi monocrom sau color. A treia tehnologie este cea a imprimantei matriciale. Aceasta se foloseste de obicei pentru facturi fiscale sau alte foi de acest gen, ea permitand imprimarea simultana a mai multor exemplare, utilizand hartie autocopiativa.

De asemenea, imprimantele pe care le poti achizitiona de la noi de pe site pot avea duplex automat sau nu, port LAN, wireless si diverse viteze de printare, interfete sau rezolutii de printare. Alege sa economisesti cu noi si noi te vom recompensa cu produse de calitate!