Skip to content

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.atxcomputers.ro

Site-ul www.atxcomputers.ro este operat de societatea S.C ATXCOMPUTERS GROUP S.R.L, cu sediul in Str. Minelor , Nr. 1, Ploiesti, Prahova, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/816/26.09.2000. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.atxcomputers.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului www.atxcomputers.ro este proprietatea S.C ATXCOMPUTERS GROUP S.R.L, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Clientului/Cumparatorului ii este interzisa copierea, distribuirea, publicarea, transaferul catre terti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de www.atxcomputers.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului si/sau indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al atxcomputers asupra Continutului. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal ATXCOMPUTERS GROUP.

Folosirea fara acordul nostru, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Puteti raporta orice eventuala incarcare a drepturilor de autor sesizata pe site la adresa online@atxcomputers.ro.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si atxcomputers.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Orice defect de ordin fizic datorat transportatorului trebuie semnalat in scris in termen de maxim 48 ore de la data primirii coletului, la adresa online@atxcomputers.ro

Consumatorul poate solicita departamentului de vanzari online, expedierea comenzii cu optiunea "Deschidere la livrare".

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul atxcomputers.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Atxcomputers.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului atxcomputers.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii atxcomputers.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Comenzile primite pana in ora 15:00 sunt procesate si trimise la firma de curierat in aceeasi zi, urmand sa ajunga la destinatie in maxim 48 de ore. Comenzile transmise dupa ora 15:00, sunt procesate in ziua urmatoare.

Administratorul atxcomputers.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului atxcomputers.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email online@atxcomputers.ro.

Transport gratuit

In cazul problemelor ce constau in nefunctionalitatea produselor second hand achizitionate de la noi ce inca se afla in perioada de garantie, atxcomputers.ro suporta cheltuielile de transport (dus-intors) de la client, la service-ul nostru daca de la data achizitionarii, pana la data manifestarii defectului, au trecut maxim 30 zile. In cazul in care se depaseste perioada de 30 zile de la data defectarii echipamentului, clientul suporta cheltuielile de transport ale produsului pana la service-ul nostru, iar atxcomputers.ro suporta cheltuielile de transport de la service-ul propriu, pana la domiciliul clientului.

In cazul expedierii catre departamentul nostru de service-garantii a unor echipamente ce nu manifesta probleme reale de functionalitate, clientul va suporta in totalitate cheltuielile de transport.

Transportul este asigurat cu FAN Courier.

Transportul este gratuit pentru produsele refurbished a caror valoare depaseste 199 RON.