Skip to content

Despre noi

Atxcomputers.ro îți oferă echipamente IT refurbished si second hand pe măsura nevoilor tale punctuale – fie cele personale, fie cele de business.

Exista 2 scenarii posibile când ai nevoie de un produs IT:

Dacă vrei să iei un produs mai ieftin și ești dispus să treci peste unele lucruri, alegi un produs second hand. iar daca vrei un produs care funcționează și arată bine, dar te intereseaza un preț redus, ai la dispoziție produsele refurbished.

Ce înseamnă produse refurbished?

Cumperi la preț mic produse IT care funcționează ca cele noi. Produsele refurbished împacă și nevoia ta de costuri reduse, și asteptările mari legate de calitatea produselor.

Noi, aducem din UE produse pe care specialiștii noștri IT le iau la verificat, le fac modificări care să le facă și mai performante, și mai arătoase, apoi ți le oferim ție, la un preț foarte avantajos. Atxcomputers pentru compania ta când infrastructura IT e esențiala pentru business-ul tău, nu îți permiți să greșești, dar nici să cheltui tot bugetul (dacă nu cumva ai bani de aruncat, atunci îți permiți).

Alege de la început să echipezi firma cu produse de la noi ca să nu ai emoții legate de calitate și să îți rămână bani de alte investiții care contribuie la succes.

Cumpărând produsele noastre refurbished sau second hand economisești până la 30-40%.

Relația noastră nu se oprește aici, odata ce ai dat comanda, permanent echipa de customer service iti sta la dispozitie și automat primești garanție la toate produsele. Ai stabilit că pentru tine important e ca produsul să funcționeze și să arate bine, nu să fie încă în sigilat, dar parcă nici nu ai încredere să te vezi cu cineva la Unirii care promit parcă de prea multe ori ca ce îți vinde e aproape nefolosit.

Alege produsele noastre ca să fii împăcat că niște specialiști au parcurs proceduri clare de verificare a calității și că ai parte de un preț potrivit tine.

Ai emotii?

Ca să nu ai emoții când cumperi de pe atxcomputers.ro, primești o garanție între 1 an și 2 ani la orice produs, indiferent ca este refurbished sau second hand.

Dacă, vreodată, intampini probleme cu produsele comandate de la noi, poți să le returnezi în termen de 30 de zile, fără ca noi să te întrebăm nimic, poate doar cu ce te putem ajuta să iti schimbam decizia.