Skip to content

Cum se livreaza

CONDIȚII DE LIVRARE

Pentru orice comanda de peste 199 RON, livrarea se va realiza gratuit, costul transportului fiind acoperit in totalitate de catre atxcomputers.ro, pe teritoriul Romaniei in zonele de acoperire FAN Courier.

Verifica AICI daca te afli in zona de acoperire.

Pentru comenzile ce nu depasesc aceasta valoare, costul transportului incepe de la 20 RON cu TVA inclus, in functie de greutatea produselor solicitate.

Comenzile plasate pe site-ul nostru se proceseaza de luni pana vineri, intre orele 9-15. Produsele pe care ti le-ai dorit vor ajunge la tine a doua zi, daca comanda ta a fost realizata pana in ora 13. Daca ai plasat o comanda dupa ora 13, aceasta va fi procesata a doua zi, iar produsele pe care ti le-ai dorit vor ajunge la tine in ziua imediat urmatoare.

atxcomputers.ro livreaza produsele pe care le-ai achizitionat prin FAN Courier. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperiere a FAN Courier, produsele ajung la destinatie in 24 de ore de la trimitere. Livrarea produselor in orasul Ploiesti se va face de catre personalul nostru. Serviciile de livrare sunt valabile doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul problemelor ce consta in nefunctionalitatea produselor refurbished achizitionate de la noi ce inca se afla in perioada de garantie, atxcomputers.ro suporta cheltuielile de transport (dus-intors) de la client la service-ul nostru, daca de la data achizitionarii pana la data manifestarii defectului au trecut maxim 30 zile. In cazul in care se depaseste perioada de 30 zile de la data defectarii echipamentului, clientul suporta cheltuielile de transport ale produsului pana la service-ul nostru, iar atxcomputers.ro suporta cheltuielile de transport de la service-ul propriu, pana la domiciliul clientului.

In cazul expedierii catre departamentul nostru de service-garantii a unor echipamente ce nu manifesta probleme reale de functionalitate, clientul va suporta in totalitate cheltuielile de transport.

 

In cazul in care nu ai gasit raspuns la intrebarea ta aici, contacteaza-ne prin telefon ori prin formularul de contact sau adreseaza-ne intrebarea ta pe pagina noastra de Facebook, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.