Skip to content

Refurbisare profesionala

Produsele ATX provin din surse calificate, din loturi europene vandute direct de producatori (refurbished by factory) sau de agregatori de loturi care verifica si testeaza sursele fiecarui import. In plus, fiecare produs care intra in oferta ATX este verificat de noi, testat si corectate eventuale probleme gasite la nivel de hardware. Daca un produs are anumite probleme care nu pot fi corectate (cum ar fi zgarieturile de display sau de carcasa), acestea sunt mentionate in descrierea produsului si pretul reflecta conditia produsului. Gradul de uzura al fiecarui produs este marcat de noi vizibil cu categoriile Grad A, Grad B, Grad C. Clasificarea pe grade de uzura poate fi interpretata astfel:

  • Grad A – produsul are neutilizat (refurbished by factory) sau cu un grad minim de uzura, fara zgarieturi vizibile si fara probleme neremediate.
  • Grad B+ - produsul are un grad minim de uzura sau este neutilizat, dar poate prezenta zgarieturi la nivelul carcasei (nu pe display), care nu impacteaza utilizarea normala a produsului.
  • Grad B – produsul are un grad normal de utilizare, posibile zgarieturi la nivelul carcasei, fara probleme care impacteaza utilizarea produsului.
  • Grad C – produsul are un grad mai ridicat de utilizare si/sau zgarieturi la nivelul ecranului, detaliate in descrierea produsului.